Kuka olen

Mika Tupala
Mika Tupala

Olen hämäläismies, joka kävi syntymässä Lahdessa, mutta asunut jo 2 vuotiaasta Hämeenlinnassa. Poikkesin muutamaksi vuodeksi Hattulaan, jossa elelin isäni lapsuudenkodissa ja kävin peruskoulun ja lukion. Sitten palasin jälleen Hämeenlinnaan ja kouluttauduin kaupalliselle alalle tietotekniikkapainotteisesti.

Tietotekniikka on kuulunut elämääni vuodesta 1981, jolloin hankin ensimmäisen tietokoneeni. Siitä lähtien olen opiskellut ja työskennellyt tavalla tai toisella alan tehtävien parissa. Työelämässä olen ollut lavean tien kulkija. Lukion jälkeen aloitin työt rakennuksilla, mistä kulkeuduin puusepänteollisuuden puolelle sisähommiin. Kaupallisten tutkintojen jälkeen siirryin myynti- ja toimistotehtäviin. Aluksi myymään mattoja ja parkettia, myöhemmin kaikenlaista tietotekniikkaan liittyvää. Kokemuksen kartuttua olen siirtynyt enemmän hallinnon ja johtamisen puolelle. Toimin myös sivutoimisena yrittäjänä ICT- ja taloushallinnon yrityksessäni.

Tietotekniikka kuuluu harrastuksiini kuten myös valokuvaus, kitaran ja kosketinsoittimen soitto sekä karaoke. Pienoismalleja historian suurista laivoista rakentelen, kun aika antaa myöten. Lisäksi kaikenlainen askartelu ja rakentaminen puusta.

Olen ihminen, joka ei pelkää tarttua toimeen tiukassakaan paikassa. En ole kaikkitietävä, mutta en myöskään pelkää selvittää uusia ja vieraita asioita.

Print Friendly, PDF & Email